Verzuiminterventies en - trainingen op maat

Herstel jouw veerkracht. Lees hier alles over onze verzuiminterventies, vitaliteitstrajecten en gerichte trainingen voor een snel herstel en een vlotte re-integratie.

 

We maken het allemaal mee: belastende privé- en werksituaties die onze fysieke en mentale veerkracht op de proef stellen. Dit kan ervoor zorgen dat uw medewerker soms gedwongen wordt om een stapje terug te nemen. De ‘rek’ is er dan uit.

 

Er zijn veel klachten te benoemen die uiteindelijk tot verzuim kunnen leiden. Denk hierbij aan STRESS, spanning, ANGSTEN, depressie en VERMOEIDHEID. Allemaal factoren die ervoor zorgen dat het moeilijker is om u te concentreren, creatief te zijn, doelen te stellen of te presteren. Vergeet niet dat het met deze klachten óók moeilijker is om goed om te gaan met eventuele veranderingen en belastende situaties op het werk!

 

Bestaande interventies richten zich voornamelijk op praten over oorzaken, terwijl dit in de praktijk niet of nauwelijks blijkt te werken. Sterker nog, PRATEN over de bedachte oorzaken VERERGERT vaak de KLACHTEN en vormt een rookgordijn waardoor de daadwerkelijke innerlijke oorzaak verborgen blijft. Onze interventie AANPAK is GERICHT OP een DUURZAME OPLOSSING voor de klachten die tot het verzuim hebben geleid.

 

 

Onze gerichte aanpak van de innerlijke oorzaak van klachten!

Onderzoek toont aan dat de ballast die iemand bij zich draagt voor 95% bepaalt hoe diegene reageert, denkt handelt en zich voelt. Denk aan deze ballast aan verkrampende gevoelens, angsten en beperkende overtuigingen.

 

Binnen onze eigen Body Mind Release methodiek hebben wij de mogelijke innerlijke OORZAAK van veel voorkomende fysieke en mentale KLACHTEN volledig IN KAART GEBRACHT. Hierdoor kunnen wij deze gericht voor onze cliënten uittesten. Vervolgens leren wij onze cliënten deze ballast ZELFSTANDIG LOS te LATEN en positieve gevoelens weer terug te halen.

 

Wij BELOVEN positieve, snelle en duurzame RESULTATEN! Dagelijks bevestigen onze cliënten meer energie, ontspanning, levensvreugde, doel, veerkracht en positiviteit te ervaren.

 

Onze interventies blijken zeer effectief bij:

 

• Fysieke, emotionele en mentale klachten
• Gevoelens van stress, spanning en onrust
• Gedragsproblemen en verslavingen
• Traumaverwerking
• Stress - eten
• Somberheid en depressieve klachten
• Veel sociale en werk gerelateerde problemen
• Negatief denken en piekeren
• Angst en onzekerheid
• Gebrek aan zelfvertrouwen
• Paniekaanvallen
• Vermoeidheid
• Lusteloosheid, vastzitten en tot niets komen
• Niet meer kunnen genieten
• Burn-out
• Afhankelijkheidsgevoelens
• Slaapproblemen

 

 

Wat kunnen wij u bieden?

Veerkracht Interventies biedt u en uw medewerker een unieke BREED INZETBARE eigen interventiemethodiek. Hierbij ligt de focus niet op het praten/leren omgaan met problemen en klachten, maar op gerichte bewustwording en het daadwerkelijk zelfstandig aanpakken en loslaten van de innerlijke oorzaken van verzuimklachten!

 

Door deze effectieve en efficiënte werkwijze zijn onze interventies KORTDUREND. Gemiddeld duurt een interventie maar 4-6 weken. Over deze weken worden zes sessies en een follow-up sessie verspreid. Dit komt ten goede aan een SPOEDIGE, DUURZAME en vitale RE-INTEGRATIE.

 

Ook na dit traject zijn uw mensen zelfstandig in staat om met het geleerde zowel persoonlijke groei als het positieveresultaat blijvend te stimuleren. Wilt u meer weten over onze unieke aanpak bij verzuim?

.

Veerkracht Interventies

Teugenaarsstraat 1

5348 JA Oss

Tel: 0412-655987

Hans de Waard: 06-54954234

E. info@veerkracht-interventies.nl

 

IBAN:NL48ABNA0424186128
BIC ABNANL2a  
KvK 17245382
Btw NL1685.65.894.B02

ervaringenmet burn out specialist Oss

Ons aanbod

Burn-out trajecten

Vitaliteitstrajecten t.b.v stress, depressie en vermoeidheid.

Anti - verzuim trainingen en workshops

Erkende Body Mind Release therapeut opleidingen op HBO niveau

Workshops ter verbetering van vaardigheden en competenties

I.s.m. partners een volledige verzuimbegeleiding van A-Z

Landelijke dekking

 

Onze methodiek en aanpak

Breed inzetbaar

Gericht op innerlijke oorzaak van klachten

Bewezen effectief

Resulteert in een snelle en duurzame re-integratie

Betrokken en oprechte begeleiding

Zelfverantwoordelijkheid van cliënt

 

"Body Mind Release laat verrassende goede resultaten zien in de behandeling van emotionele of mentale problemen van wat voor aard ook". E.M. v. L.P., Arts/ coach.

 

"Jullie burn - out aanpak is zeer effectief. Bijzonder!". Groetjes Judith, psycholoog

 

"Zeer enthousiast over jullie vitaliteitstraject. Ik merk direct resultaat!". Linda