Volledige verzuimbegeleiding op maat!

Veerkracht interventies biedt landelijk gerichte verzuiminterventies en - trainingen op maat. Een succesvolle re-integratie omvat natuurlijk meer dan alleen een gerichte interventie.

Om u en uw medewerkers zo nodig een volledig Arbo en verzuimbegeleiding van A-Z te kunnen bieden, werken wij nauw samen met bedrijfsartsen, bedrijfspsychologen en partners die net als ons - op een betrokken wijze - gericht zijn op een vlotte, succesvolle en duurzame re-integratie.

 

 

Zo werken wij bijvoorbeeld samen met Klikk. Klikk bestaat uit ervaren coaches en adviseurs die gespecialiseerd zijn op het gebied van verzuimbegeleiding, preventie, coaching, loopbaanbegeleiding en re-integratie; Samen met de begeleiding en advisering van KLIKK komen werknemer en werkgever tot de meest passende en duurzame oplossing. Door hun unieke en resultaatgerichte aanpak, die zowel naast of in plaats van de reguliere verzuimbegeleiding kan worden ingezet, gaan zij terug naar de kern van de problematiek en voorkomen zij op deze manier complexe verzuimdossiers en hoge kosten voor een organisatie. Met het uitgebreide KLIKK-netwerk komen werknemer en werkgever gezamenlijk weer in beweging en vinden deze zo de weg naar de werkvloer terug.

Veerkracht Interventies

Teugenaarsstraat 1

5348 JA Oss

Tel: 0412-655987

Hans de Waard: 06-54954234

E. info@veerkracht-interventies.nl

 

 

Gegevens KLIKK

Oude Litherweg 20
5346 RT Oss

T. Cindy: 06 83 22 94 54
T. Nienke: 06 48 10 56 71

E. hallo@klikk.nu
W: http://klikk.nu/

 


"KLIKK werkt graag samen met Veerkracht Interventies omdat hun beproefde BMR methodiek bij interventies voor ons bewezen heeft een snelle bijdrage te leveren aan een spoedige, duurzame en vitale terugkeer op de werkvloer. Wat natuurlijk ten goede komt aan zowel werknemer als organisatie".

 

Nieke de Jager en Cindy Faro,

Managing Partners KLIKK

 

ervaringenmet burn out specialist Oss

"Body Mind Release laat verrassende goede resultaten zien in de behandeling van emotionele of mentale problemen van wat voor aard ook". E.M. v. L.P., Arts/ coach.

 

"Jullie burn - out aanpak is zeer effectief. Bijzonder!". Groetjes Judith, psycholoog

 

"Zeer enthousiast over jullie vitaliteitstraject. Ik merk direct resultaat!". Linda