Over Veerkracht Interventies

De organisatie van Veerkracht Interventie bestaat uit een team van lifecoaches die op betrokken wijze uw mensen ondersteunen in het zelfstandig en gericht aanpakken van de innerlijke oorzaak van hun verzuimklachten. Onze unieke werkwijze resulteert in een snelle re-integratie en een duurzaam herstel.

Veerkracht Interventies biedt organisaties een LANDELIJKE DEKKING. Vanuit Oss werken wij samen met meer dan 50 verzuimspecialisten welke allen getraind zijn in onze unieke Body Mind Release interventiemethodiek. 

 

Over HANS DE WAARD (foto)

Na zijn studie fysiotherapie heeft Hans jarenlang gewerkt in de farmaceutische industrie en de orthopedische reconstructie markt. Vervolgens heeft hij een eigen medisch ontwikkelingsbedrijf opgezet. In samenwerking met het Academisch ziekenhuis Maastricht en het Dijkzicht ziekenhuis Rotterdam is zo een State of the Art totale heup prothese ontwikkeld, Naast zijn reguliere carriere heeft hij zich ook op andere vlakken onwikkeld. Inmiddels heeft hij 28 jaar ervaring als life coach, interim manager, opleider en trainer. Hans is tevens auteur en ontwikkelaar van de unieke Body Mind Release methode. Door zijn uitzonderlijke holistische kennis en levenservaring weet hij snel de kern van problemen en levensklachten omhoog te halen. Als verzuiminterventie - specialist geeft hij nationaal en internationaal trainingen, erkende opleidingen en individuele verzuiminterventies.


Veerkracht Interventies

Teugenaarsstraat 1

5348 JA Oss

Tel: 0412-655987

Hans de Waard: 06-54954234

E. info@veerkracht-interventies.nl

 

IBAN:NL48ABNA0424186128
BIC ABNANL2a  
KvK 17245382
Btw NL1685.65.894.B02